Ulusal Pingtung Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Heyeti Kütüphanemizi Ziyaret Etti.

Üniversitemizin 2017 yılından bu yana iş birliğini sürdürdüğü Tayvan’daki Ulusal Pingtung Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NPUST) heyeti kütüphanemizi ziyaret etti.

Rektör Prof. Chang-Hsien Tai, Genel Sekreter Prof. Kuei-Jyum Yeh, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Prof. Yao-Nan Wang, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Pomin Li ve Uluslararası İlişkiler uzmanı Dr. Pearl Chang’dan oluşan heyete Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Öğretim Görevlisi Dr. Dinçer Biçer eşlik etti.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Daire Başkanımız Osman Demir; teknoloji çağında olmamız nedeniyle dünyada ki yeni gelişmelerin kütüphanelerimize yansıtılması gerektiğini ve bu bağlamda da NPUST ve ZBEÜ’nün iş birliklerinin kapsamına kütüphanelerin de dâhil edilmesinin anlamlı olacağını söyledi.

Rektör Prof. Hsien Tai ve beraberindeki heyet,  Üniversitemizin ve kütüphanemizin öğrencilere sunduğu olanaklardan oldukça memnun kaldıklarını, iş birliklerinin geliştirilerek farklı alanlarda adımlar atılması temennisiyle kütüphanemizden ayrıldı.