TÜİK'ten Kütüphanemize ziyaret

Türkiye İstatistik Kurumunun 96. Kuruluş Yıldönümü ve Türkiye İstatistik Gününde, TÜİK Bölge Müdürlüğü Kütüphanemize ziyarette bulundular.  Yeni kütüphane binasını ziyaret eden personele kütüphane hizmetleri ve kaynaklar ile ilgili bilgiler verildi. Daire Başkanımız Sayın Osman Demir TÜİK Zonguldak Bölge Müdürü Cengizhan Güder ve beraberindeki personeli makamında ağırladı.

Ziyarette konuşan Daire Başkanımız Osman Demir; "Doğru bilgi güçtür" diyerek verilerimizi her sene doğru olarak TÜİK’ e gönderiyoruz. Verilerden de anlaşıldığı gibi sürekli koleksiyonu gelişen bir kütüphaneyiz, buna ek olarak sürekli kendini geliştiren personelimiz ile de her alanda büyümeye devam ediyoruz. Dedi.

Ziyaret Etkinliğine Bölge Müdürlüğünden Katılan Personeller:

Cengizhan GÜDER (TÜİK Zonguldak Bölge Müdürü)

Mehmet GÖRAL (TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü Ekonomik Araştırmalar Grup Müdürü)

Barış MERİÇ (TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü Sosyal Araştırmalar Grup Müdürü)

Serkan KEÇELİ (TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü Bilgi İşlem ve İletişim Takım Sorumlusu)

Ali İlker AKSU (TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü Bilgi İşlem ve İletişim Takımı Teknik Personeli)

Alper AKÇA (TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü Sosyal Araştırmalar Müdürlüğü İşgücü İstatistikleri Takımı Teknik Personel)

Pelin GÜNEY  (TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü Sosyal Araştırmalar Müdürlüğü İşgücü İstatistikleri Takımı Teknik Personel)

Usran Can ÖZNUR (TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü Sosyal Araştırmalar Müdürlüğü Sosyal Sektör İstatistikleri Takımı Teknik Personeli)

Mustafa KIRANSOY (TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü Ekonomik Araştırmalar Müdürlüğü İş ve Çevre İstatistikleri Takımı Teknik Personeli)

Tülin CAN (TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü Ekonomik Araştırmalar Müdürlüğü İş ve Çevre İstatistikleri Takımı Teknik Personeli)

Yüksel HATIR (TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü Ekonomik Araştırmalar Müdürlüğü İş ve Çevre İstatistikleri Takımı Teknik Personeli)