Kütüphane Kullanıcı Eğitimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Tıp Fakültemizde Clinical Key veritabanı Kullanıcı Eğitimi yapıldı.

Gemini Teknoloji Firması Akademik Kurumlar Satış Müdürü Ebru Sipahi Esiner ve Eğitim Müdürü Bülent Karacan yeni kütüphane binamıza ziyarette bulunarak Daire Başkanımız  Osman DEMİR'e ürün ve hizmetleri hakkında bilgilendirme de bulundular. Görüşmede Daire Başkanımız  Osman Demir kütüphanemizin  koleksiyonunu sürekli olarak geliştirme çalışmaları yapılarak, tüm disiplinlere doğru bilgiyi hızlı bir biçimde ulaştırmak için çalıştıklarını, Üniversitemizin yayın ve kaynak sayısını artırmak için kütüphane olarak büyük gayret ve emek gösterdiklerini dile getirdi.

Kütüphane görüşmesinin ardından hâlihazırda abonesi bulunduğumuz Elsevier Clinical Key veritabanı için Tıp fakültesinde akademik personel ve öğrencilerimize yüz yüze bir kullanıcı eğitimi düzenlendi. Eğitim sorumlusu Bülent Karacan tarafından verilen eğitim 100 ün üzerinde katılımcı ile gerçekleştirildi.  Veritabanı arayüzü, arama stratejileri, uzaktan erişim, içerik bilgileri dâhil pek çok bilgi eğitim kapsamında kullanıcılara iletilmiştir.
Eğitim öncesi Daire Başkanımız Osman Demir, kütüphaneci Ayşegül Tok ve firma temsilcileri ile birlikte Tıp fakültesi dekanı  Prof. Dr. Murat Can'a ziyarette bulunmuşlardır. Sağlık koleksiyonu ve kütüphane kaynakları hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Osman Demir kütüphaneye desteklerinden ötürü dekan hocamıza teşekkürlerini sunmuştur.